Embird 2015

Embird
Plaats reactie
miranda
Optima Forma
Berichten: 7727
Lid geworden op: 25-07-2010 19:14

Embird 2015

Bericht: # 136407Bericht miranda
02-01-2015 16:48

Nu embird al een week te hebben.....vind ik het niet zo leuk meer.
Telkens als ik denk een beetje tijd te hebben om iets te gaan ontdekken doet het het niet!
Ik moet het elke keer als de pc afgesloten is, het eraf halen en opnieuw installeren.
Dus nog weinig kunnen doen deze week.
Zijn die problemen bekend?
Groetjes Miranda

Jubelientje
Optima Forma
Berichten: 5607
Lid geworden op: 29-01-2009 23:31

Bericht: # 136409Bericht Jubelientje
02-01-2015 17:25

Hier niet ...
Ik veronderstel dat je een code-sleutel gekocht hebt, zie je je registratienaam bovenaan het programma staan als je het opent?
En als je gaat kijken bovenaan het menu bij plug-in's (vb van studio) zie je dan die cijfercodes ervan staan?
Dan zou het programma perfect moeten werken.
Anders staan ze misschien niet op de juiste plaats in Windows bij het programma.
Anders een mail naar Dusan-Balarad (de 'maker'), dan word je ook geholpen, wel in het Engels ...
Wie zich verliest in zijn passie,
is minder verloren dan wie zijn passie verliest.

miranda
Optima Forma
Berichten: 7727
Lid geworden op: 25-07-2010 19:14

Bericht: # 136412Bericht miranda
02-01-2015 19:49

Ja alles doen we zoals Dusan-Balarad adviseerd.
Daar hebben we constant contact mee!
Groetjes Miranda

Gethtrien
Super Borduur(st/d)er
Berichten: 4015
Lid geworden op: 07-07-2009 11:00

Bericht: # 136413Bericht Gethtrien
03-01-2015 10:37

Ik heb er geen last van miranda hier diet hij het perfect, alleen ontbreekt me nu nog even dectijd om er rustig voor te gaan zitten.
Volgende week is alles weer normaal, en geef ik hem van jetje.
Groetjes Therese

Bernina 830, Lock 1150MDA
Embroiderysoftware Embird

Gethtrien
Super Borduur(st/d)er
Berichten: 4015
Lid geworden op: 07-07-2009 11:00

Bericht: # 136414Bericht Gethtrien
03-01-2015 10:40

Nog vraagje, heb he het programma als administrator geinstalleerd?
Want ik gad dat de eerste keer oik niet gedaan en tien problemen en virusscan en firewall uitgezet.
Groetjes Therese

Bernina 830, Lock 1150MDA
Embroiderysoftware Embird

miranda
Optima Forma
Berichten: 7727
Lid geworden op: 25-07-2010 19:14

Bericht: # 136427Bericht miranda
03-01-2015 23:59

Ja alles gedaan, ondertussen al 8 x opnieuw gedaan.
Ga voorlopig maar even verder met pe design.
Heb er even mijn buik van vol! Ben er al een week mee bezig.
Enige wat helpt, is misschien nog een nieuwe pc aanschaffen, vind ik alleen een beetje zonde en overbodig als ik een goede heb! :evil: :evil:
Groetjes Miranda

miranda
Optima Forma
Berichten: 7727
Lid geworden op: 25-07-2010 19:14

Bericht: # 136643Bericht miranda
08-01-2015 23:38

Hij doet het!!!!!!
Nu de rest nog. :wink:
Groetjes Miranda

hama
Optima Forma
Berichten: 6238
Lid geworden op: 29-05-2009 12:24

Bericht: # 136647Bericht hama
09-01-2015 08:46

Wat heb je nu veranderd Miranda, want ik krijg de 2015 ook niet goed geïnstalleerd. Heb al diverse mailings de deur uit gedaan maar kom er niet uit, blijft een probleem.
Als je meer wilt als een ander, moet je er ook meer voor doen

miranda
Optima Forma
Berichten: 7727
Lid geworden op: 25-07-2010 19:14

Bericht: # 136651Bericht miranda
09-01-2015 09:57

Ik heb totaal de nieuwe versie aangeschaft, 2015 dus geen update zoals jij ( dacht ik?)
Maar bij ons was het een heel stom iets..... :oops: :oops: :oops:
In mijn pc staat dus dat het een 64 bits was. Dus die versie van embird probeerde we er telkens op te zetten.
Maar toen zei ik....we proberen gewoon eens de 32 bits versie erop te zetten......en dat blijkt dus wel te werken.
Vraag mij niet hoe het kan want van pc software heb ik niet zoveel verstand van, alleen dat het gewoon allemaal moet werken.
:wink:
Groetjes Miranda

hama
Optima Forma
Berichten: 6238
Lid geworden op: 29-05-2009 12:24

Bericht: # 136652Bericht hama
09-01-2015 12:49

miranda schreef:Ik heb totaal de nieuwe versie aangeschaft, 2015 dus geen update zoals jij ( dacht ik?)
Maar bij ons was het een heel stom iets..... :oops: :oops: :oops:
In mijn pc staat dus dat het een 64 bits was. Dus die versie van embird probeerde we er telkens op te zetten.
Maar toen zei ik....we proberen gewoon eens de 32 bits versie erop te zetten......en dat blijkt dus wel te werken.
Vraag mij niet hoe het kan want van pc software heb ik niet zoveel verstand van, alleen dat het gewoon allemaal moet werken.
:wink:
Raar he dat het dan plots wel werkt, maar veel plezier ermee. Ik geniet dagelijks van mijn embird er zit zoveel in.
groetjes
Als je meer wilt als een ander, moet je er ook meer voor doen

Plaats reactie

Terug naar “Embird”