Embird & Windows 10

Embird
Plaats reactie
Gethtrien
Super Borduur(st/d)er
Berichten: 4015
Lid geworden op: 07-07-2009 11:00

Embird & Windows 10

Bericht: # 142751Bericht Gethtrien
30-07-2015 06:53

Ik wil jullie even laten weten mocht je Windows 10 willen hebben, ik heb gisterenavond deze geïnstalleerd op mijn laptop was nieuwsgierig naar deze versie😁😁😁
Embird erop gezet en het werkt 😆😆😆
Dus voor diegene die Windows 8 ook zo vreselijk vinden download gratis Windows 10. Het duurde wel erg lang maar dat zal wel komen omdat gisteren vele zijn overgestapt naar 10 en het dus druk was met downloaden.

Ik vind het veel gebruik vriendelijker en het start menu is weer terug!
Ga vandaag verder alles uitpluizen.
Groetjes Therese

Bernina 830, Lock 1150MDA
Embroiderysoftware Embird

Olleke
Vaste klant
Berichten: 790
Lid geworden op: 13-09-2011 12:32

Bericht: # 142754Bericht Olleke
30-07-2015 08:49

Oh dat is mooi. We hadden het er juist vanmorgen bij het ontbijt over.
Mijn man zei: Zoek eerst maar uit of Embird het dan nog wel blijft doen
voordat je het installeert.

Dat heb jij dus al gedaan, dankjewel! :D
Groetjes Christie!

www.olleke.marktplaza.nl

Gebruikersavatar
Ath
Site Admin
Berichten: 1223
Lid geworden op: 25-01-2009 20:44

Bericht: # 142761Bericht Ath
30-07-2015 10:17

Welke versie van Embird gebruik jij, Therese?
Ik denk dat dit nog verschil kan maken...
/Ath

Gethtrien
Super Borduur(st/d)er
Berichten: 4015
Lid geworden op: 07-07-2009 11:00

Bericht: # 142764Bericht Gethtrien
30-07-2015 11:06

ik heb 2015 Ath
Groetjes Therese

Bernina 830, Lock 1150MDA
Embroiderysoftware Embird

anjatebrinke
Super Borduur(st/d)er
Berichten: 2753
Lid geworden op: 12-02-2009 15:45

Bericht: # 142769Bericht anjatebrinke
30-07-2015 20:52

Ben comleet een niksweet op PC gebied, weet nog wel hoe ik 10 moet downloaden, maar dan, installeert die zichzelf en verwijderd 8, en/of moet je eerst alles verwijderen inclusief alle programma's, en die daarna er allemaal weer op zetten?
Wordt ook gek van dat windows 8, dus zou graag 10 erop willen

A.S
Super Borduur(st/d)er
Berichten: 3963
Lid geworden op: 05-10-2009 21:22

Bericht: # 142771Bericht A.S
30-07-2015 21:13

Ik denk dat het wel van zelf gaat Anja en dat je de programma s die je op de computer hebt staan vanzelf weer ziet. Maar ik ben net zo goed een leek als jij. Ik heb gelukkig een zoon die er verstand van heeft.

Annie
Husqvarna Designer Ruby Royale
6D Premier Embroidery Sytem.
Janome Memory Craft 9400 QCP
Husqvarna Opal 690Q

http://annie.scholing-online.nl/

Gethtrien
Super Borduur(st/d)er
Berichten: 4015
Lid geworden op: 07-07-2009 11:00

Bericht: # 142774Bericht Gethtrien
30-07-2015 23:17

anjatebrinke schreef:Ben comleet een niksweet op PC gebied, weet nog wel hoe ik 10 moet downloaden, maar dan, installeert die zichzelf en verwijderd 8, en/of moet je eerst alles verwijderen inclusief alle programma's, en die daarna er allemaal weer op zetten?
Wordt ook gek van dat windows 8, dus zou graag 10 erop willen

als je windows melding hebt gekregen dat 10 gedownload kan worden doet hij alles vanzelf, het gaat in paar stappen, hij start paarkeer opnieuw op.
Er blijft voorlopig bij de eerste installatie de mogelijkheid om alles terug te zetten naar windows die je had je kunt een maand 10 uitproberen.
Als je ooit je pc moet leeg halen om wat voor reden dan ook installeerd hij naderhand alleen nog windows 10.

Er is ook een mogelijkheid om windows 10 naast windows 7 te laten draaien mocht je net als ik op de pc software hebben staan die niet draait op 8 en 10
Hiervoor moet je een partitie of zoiets voor maken, hoe dat gaat weet ik niet dat komt mijn zoon doen volgende week.
Zo hoef ik nog niet nieuwe software aan te schaffen en kan ik voor een nieuwere versie gaan sparen.
Groetjes Therese

Bernina 830, Lock 1150MDA
Embroiderysoftware Embird

anjatebrinke
Super Borduur(st/d)er
Berichten: 2753
Lid geworden op: 12-02-2009 15:45

Bericht: # 142775Bericht anjatebrinke
30-07-2015 23:45

Allemaal bedankt voor het antwoord, snap er nog steeds niks van, wacht wel tot er iemand komt die een beetje verstand van computers heeft.

hama
Optima Forma
Berichten: 6238
Lid geworden op: 29-05-2009 12:24

Bericht: # 142778Bericht hama
31-07-2015 10:23

Heb gisteravond windows 10 erop gezet en embird draait goed, geen enkel probleem heb zojuist een patroon gedigitaliseerd gaat helemaal prima
Als je meer wilt als een ander, moet je er ook meer voor doen

Plaats reactie

Terug naar “Embird”