Pagina 1 van 1

topas 50

Geplaatst: 08-01-2019 16:06
door odile
heeft iemand de topas 50 b0rduurmachine? ben er niet tevreden van . grote klossen bij borduren lukt niet moet heel precies kleine klosjes zijn. goud of zilver garen lukt ook niet met speciale naald ook niet spijt ze hebben gekocht odile

Geplaatst: 10-01-2019 09:16
door Elisabeth
Spijtig te lezen dat je zoveel problemen hebt met je machine. Er zijn meer mensen die problemen hebben met Husqvarna en zijn overgestapt op een ander merk.
Als je machine nog in de garantie is terug naar de dealer. Is je garantie over en je hebt je machine al eerder met deze problemen weggebracht dan heb je garantie op reparatie.
Neem je machine, na reparatie, niet eerder mee dan dat je hem zelf in de winkel heb getest of hij het nu wel goed doet.
Handig is als je een dossier hebt bijgehouden over het onderhoud, reparaties van de machine of wanneer je hem hebt weggebracht voor wat dan ook.
Heb je al contact opgenomen met Husqvarna zelf? Of schrijf je problemen op de facebook pagina van Husqvarna.
Slechte reclame hebben bedrijven een hekel aan en reageren sneller als je op socical media post.

Tip: Als je een bepaalde machine wilt hebben, google dan op b.v. Husqvarna Topaz reviews of problems en zo voor ieder merk en/of type machine.
In het Engels krijg je meer meldingen dan alleen in het Nederlands.

Geplaatst: 10-01-2019 09:31
door A.S
Ja soms heb je van die maandagmorgen modellen . Heel vervelend als het niet naar behoren werkt. Ik heb zelf de Husqvarna Ruby en ben daar heel tevreden over. Ik zou inderdaad terug gaan naar de dealer het moet gewoon werken . En anders moeten ze je maar een ander geven . Laat je niet afschepen met smoesjes zou ik zeggen je hebt gewoon recht op een goede machine. Succes ermee en laat eens weten hoe het af loopt.

Annie