Pagina 1 van 1

Braziliaanse vlag

Geplaatst: 03-04-2016 21:33
door A.S
Ik krijg net de vraag of ik een Braziliaanse vlag kan borduren. Weet iemand of daar patronen van bestaan? Het is geloof ik nog al een ingewikkeld ding om te digitaliseren. Zolang digitaliseer ik nog niet dus dat lijkt mij wel een flinke uitdaging. En van de nederlandse vlag zoek ik ook een patroon. Wie weet er ergens wat te vinden?

Annie

Geplaatst: 04-04-2016 23:29
door miranda
Geen idee of die echt mooi is.....van de link eronder.
Op google staan wel hele mooie maar of het borduurpatronen zijn?
Brazile flag embroidery pattern en je ziet er wel veel.

http://www.embroiderydesigns.com/produc ... s0347.aspx

Geplaatst: 05-04-2016 00:53
door Elisabeth

Geplaatst: 18-04-2016 13:22
door Lies Janssen
Ik heb wel iets dat volgens mij de braziliaanse vlag is. Is een pes bestand. Zal ik deze mailen? Of is dat de bedoeling niet? (ik zie dat mensen op dit forum voornamelijk links delen...)

Geplaatst: 18-04-2016 13:50
door Lies Janssen
Hallo! Hoor net dat het inderdaad niet de bedoeling is om elkaar te helpen aan patronen ivm copyright. Ik heb daar helemaal niet bij stilgestaan en moet eerlijk bekennen dat ik wel eens met mijn borduurvriendinnen wat patronen heb uitgewisseld. In het kader van: 'als je zo'n patroon gekocht hebt, is het van jou'. Ik zal er voortaan op letten :)

Geplaatst: 18-04-2016 14:42
door Elisabeth
Lies Janssen schreef:Hallo! Hoor net dat het inderdaad niet de bedoeling is om elkaar te helpen aan patronen ivm copyright. Ik heb daar helemaal niet bij stilgestaan en moet eerlijk bekennen dat ik wel eens met mijn borduurvriendinnen wat patronen heb uitgewisseld. In het kader van: 'als je zo'n patroon gekocht hebt, is het van jou'. Ik zal er voortaan op letten :)
Lies, dat er linken gedeeld worden op dit forum, dat mag. En er staan een heleboel links in de rubriek Diversersen Links: borduursites / patronen. Plaats hier je links naar andere leuke borduur-sites, borduurpatronen en freebies.
En dat mag. Er wordt op dit forum niet toegestaan dat er patronen gedeeld worden.
Wat je met je borduurvriendinnen privé uitwisselt is jou zaak. Maar houdt dit dan ook privé.

Geplaatst: 18-04-2016 15:41
door Lies Janssen
Beste Elly,

Ik ben erop gewezen en heb direct een bericht gepost dat dit niet mijn bedoeling was (ik wilde alleen maar behulpzaam zijn) en dat ik er voortaan op zal letten en dit dus niet weer zal doen. Ik ben net nieuw op dit forum en heb daar dus een foutje mee gemaakt. Ik snap eerlijk gezegd niet waaraan ik deze reactie dan nog te danken heb.

Geplaatst: 18-04-2016 15:50
door Elisabeth
Er is schijnbaar iemand geweest die je hierop gewezen hebt. Maar daarna schrijf je over de uitwisselingen met vriendinnen. En daar was mijn berichtje voor bedoeld.
En een foutje is inderdaad niet erg. Als moderator heb ik dit geschreven zodat andere dit ook lezen.

Geplaatst: 18-04-2016 18:18
door Lies Janssen
Beste Elly,

Persoonlijk krijg ik een onprettig gevoel van de toonzetting in je berichten. Maar goed, voor dit escaleert (en dat zou ik jammer vinden): het is duidelijk, Annie heeft me er direct op gewezen. Ik heb gezegd dat ik het niet meer zou doen en daarmee is wat mij betreft de kous af.