PE Design Lite > V6

PE Design
Plaats reactie
WendyN
Forumverkenner
Berichten: 34
Lid geworden op: 26-07-2014 13:42

PE Design Lite > V6

Bericht: # 141273Bericht WendyN
04-06-2015 12:56

Bij de aanschaf van mn eerste borduurmachine toen PE Design Lite gekocht.
Verder prima programma, kon er zowat alles mee wat ik wilde..

Nadien nieuwe machine gekocht. Innov-Is 2200

Deze heeft de mogelijkheid voor een nog groter borduurraam als dat mn oude PE 150 had.

PE Design Lite heeft die optie voor dat extra grote raam er niet in zitten.
Heb PE Design V6 er bij gekregen van de dealer..
Nu had ik iets moois gemaakt in Lite, maar wil dit groter hebben dan lite kan

Echter kan ik alle gemaakte spullen van Lite niet openen in V6.... hoe moet dit?

En.. als ik in V6 een tekst maak, en deze wil ''bollen'' dus in een half cirkeltje wil laten lopen.. hoe moet dat? Bij Lite stond die functie er gewoon tussen...

(weet iemand uit zn hoofd t formaat van t grote borduurraam van de 2200? )
www.facebook.com/allemaalhalsbanden

Brother PE-150
Brother PE-design Lite
Brother Innov-Is 2200 Laura Ashley

miranda
Optima Forma
Berichten: 7714
Lid geworden op: 25-07-2010 19:14

Bericht: # 141288Bericht miranda
04-06-2015 23:36

Kun je in lite geen eigen ring aan maken?
Ik weet dat dat wel kan in mijn next versie.
Ik zet voor iemand anders wel eens patronen om en die heeft een bepaalde maat ring, die ook niet standaard in de software stond, die heb ik nu aangemaakt in de software zelf.
Groetjes Miranda

WendyN
Forumverkenner
Berichten: 34
Lid geworden op: 26-07-2014 13:42

Bericht: # 141291Bericht WendyN
05-06-2015 09:09

Oei, dat weet ik niet. Weet niet waar dat zou moeten..
www.facebook.com/allemaalhalsbanden

Brother PE-150
Brother PE-design Lite
Brother Innov-Is 2200 Laura Ashley

WendyN
Forumverkenner
Berichten: 34
Lid geworden op: 26-07-2014 13:42

Bericht: # 141294Bericht WendyN
05-06-2015 10:29

Vind het alleen zoo vreemd en vervelend dat je iets van lite niet kan openen in V6..?
Daar zal toch wel een manier voor moeten wezen ? :(
Want in V6 heb je dus veel meer opties ( gisteren voor t eerst naar gekeken namelijk)
www.facebook.com/allemaalhalsbanden

Brother PE-150
Brother PE-design Lite
Brother Innov-Is 2200 Laura Ashley

MB60
Senior borduur(st/d)er
Berichten: 1286
Lid geworden op: 27-01-2009 12:34

Bericht: # 141295Bericht MB60
05-06-2015 10:37

misschien moet je het niet via "openen" doen, maar via "importeren"?
Met vriendelijke groeten,
Marja

http://bordurenmetmarja.blogspot.nl/
http://home.kpn.nl/jpb001/marja.html
http://www.atelierbusybee.nl/webshop/

Dealer Aurifil Cotone mako 28 en 50 en Isacord 40 machine-borduurgaren

truje
Vaste klant
Berichten: 732
Lid geworden op: 26-01-2009 13:31

Bericht: # 141322Bericht truje
06-06-2015 16:55

MB60 schreef:misschien moet je het niet via "openen" doen, maar via "importeren"?
en dan opnieuw opslaan, ik heb dat ook wel eens gedaan om een bestand die in een hogere pe versie gemaakt is te kunnen zien op mijn PE4...
hoop dat het helpt!

gr. thea
"pluk de dag!!"

WendyN
Forumverkenner
Berichten: 34
Lid geworden op: 26-07-2014 13:42

Bericht: # 141404Bericht WendyN
09-06-2015 18:00

Ook via importeren lukte het niet :(
Zal t nog wel is proberen. Maar vrees er voor
www.facebook.com/allemaalhalsbanden

Brother PE-150
Brother PE-design Lite
Brother Innov-Is 2200 Laura Ashley

Plaats reactie

Terug naar “Brother”