Limiet overschreden

PE Design
Plaats reactie
BrocanteDecoraties
Berichten: 3
Lid geworden op: 25-09-2015 22:10

Limiet overschreden

Bericht: # 144159Bericht BrocanteDecoraties
28-09-2015 20:17

Beste allemaal ik heb een logo omgezet in een prachtig borduurbestand nu wil ik hem overzetten naar het kaartje en geeft die aan :
Gegevens Limiet overschreden, teveel steken

Wat kan ik doen, wie wil mij helpen

Alvast bedankt

Jubelientje
Optima Forma
Berichten: 5606
Lid geworden op: 29-01-2009 23:31

Bericht: # 144160Bericht Jubelientje
28-09-2015 21:12

Staan er nog andere bestanden op dat kaartje?
Die misschien verwijderen. Want die kan gewoon al te vol staan.
Ik denk niet dat het te maken heeft met je nieuwe logo.
Ik heb al dingen gedigitaliseerd met onnoemelijk veel steken.
Maar mijn machine werkt wel via usb/computer en niet met een kaartje.
Wie zich verliest in zijn passie,
is minder verloren dan wie zijn passie verliest.

Elisabeth
Optima Forma
Berichten: 8771
Lid geworden op: 29-10-2010 17:33

Bericht: # 144161Bericht Elisabeth
28-09-2015 21:14

Er zijn borduurmachines die een patroon met veel steken niet pakken, maar ik weet niet of jouw machines daarbij horen.
Bij de moderne machines moet het niet uitmaken.

Bestaat het logo uit 1 kleur of meer kleuren, als het uit meer kleuren bestaat. Deze splitsen en een tweede patroon ervan maken.
Het eerste uitborduren en het tweede erover heen zetten.
Als het logo uit 1 kleur bestaat, dan dit met de laatste sprongen.
Groetjes, Elly.

http://quiltje.blogspot.nl/

For a better world tomorrow, people must learn today the history of yesterday.

BrocanteDecoraties
Berichten: 3
Lid geworden op: 25-09-2015 22:10

Bericht: # 144163Bericht BrocanteDecoraties
28-09-2015 22:16

kan je zo een kaart leeg gooien dan??
Hij wil hem niet naar de kaart sturen vanuit PE design want hij geeft aan gegevens limiet overschreden teveel steken

Elisabeth
Optima Forma
Berichten: 8771
Lid geworden op: 29-10-2010 17:33

Bericht: # 144164Bericht Elisabeth
28-09-2015 22:44

Misschien kan je iets duidelijker zijn. Om hoeveel steken gaat het? Wat voor kaartje bedoel je en welke machine?
Groetjes, Elly.

http://quiltje.blogspot.nl/

For a better world tomorrow, people must learn today the history of yesterday.

marleentje
Super Borduur(st/d)er
Berichten: 2363
Lid geworden op: 14-09-2010 07:12

Bericht: # 144171Bericht marleentje
29-09-2015 05:45

Dan moet je een grotere ring selecteren als het kan.

MB60
Senior borduur(st/d)er
Berichten: 1286
Lid geworden op: 27-01-2009 12:34

Bericht: # 144172Bericht MB60
29-09-2015 07:45

Het kan zijn dat je een te slechte of complexe afbeelding hebt gebruikt en dat er bij het omzetten gewoonweg te veel losse onderdelen zijn ontstaan. Om maar een voorbeeld te geven; de omlijning van een figuur bestaat meestal uit een geheel, maar als de afbeelding te slecht is, dan kan die omlijning uit wel honderd stukjes bestaan. Dat kan ook voor problemen zorgen.
Met vriendelijke groeten,
Marja

http://bordurenmetmarja.blogspot.nl/
http://home.kpn.nl/jpb001/marja.html
http://www.atelierbusybee.nl/webshop/

Dealer Aurifil Cotone mako 28 en 50 en Isacord 40 machine-borduurgaren

Grietje8
Optima Forma
Berichten: 6651
Lid geworden op: 26-01-2009 09:17

Bericht: # 144187Bericht Grietje8
29-09-2015 20:21

Als je met een machine werkt met kaartlezertje en een kaartje, kan het kaartje inderdaad vol staan.
Best telkens na het borduren leeg maken voor je er andere patronen opzet.

De nieuwe machines werken al met een usb stick, weinige werken nog met het kaartlezertje.

Plaats reactie

Terug naar “Brother”